2017-01-09

 Del 1

EXFOLIERA
Exfoliera handlar om att avlägsna den ansamling av grådaskiga döda hudceller som ligger och täpper till hudens yta. Genom att applicera ett rikligt lager av Pure Triple Peel (innehåller AHA-syror och fruktenzymer) på rengjord och fuktad hy så löser du upp orenheter och tilltäpptheter. Du får en jämnare hudyta, renare hud med reducerade torrhetslinjer och en ny fräsch lyster. Dina övriga hudvårdsprodukter såsom serum, cremer etc. kommer då också att kunna gå djupare ned i huden och bli mer verksamma. Därför är det viktigt att du peelar/exfolierar din hud regelbundet varje vecka. 

Så använder du Pure Triple Peel:

 • För en känsligare hudtyp: Om du har en känslig hy rekommenderar vi att du enbart använder denna peeling som en stillaliggande mask under ca 2 minuter

  Hur ofta?
   
  1-2 gånger i veckan.


 • Normal/Torr/Fet hud (utan någon särskild känslighet): Har du däremot har behov av en mer djupgående effekt går det bra att skrubba huden försiktigt i en minut, för att sedan låta produkten ligga kvar som en mask i upp till 10 minuter. 

  Hur ofta?
   2 gånger i veckan.

 

Vill du få en snabb boost men känner att tiden inte riktigt räcker till?

 • Mixa ca ½ tsk Pure Triple Peel tillsammans med Pure Radiance Cleanser i samband med din morgonrengöring. Applicera som vanligt på fuktad hy och massera försiktigt i cirkulära rörelser - undvik ögonzonen. Skölj av noga och följ upp med serum och mjukgörare.

  Hur ofta? Denna kombination kan upprepas varje morgon. Om huden börjar att rodna eller kännas irriterar bör du minska på antalet behandlingstillfällen per vecka.